Tapas

Tapas efterår/vinter 2020/2021

(oktober til marts)

Hjemmelavede blinis med koldrøget laks cremefraiche-rygeostecreme, rogn og urter

Bruschetta med andeconfit, gurkemeje mayo, syltede bøgehatte og grønt

Fersk og røget kylling på salat bund og anrettet med hjemmelavet pickles af svampe og ristede nødder, samt pyntet med grønt

Træplanke med lufttørret skinke, samt lækkert tilbehør efter køkkenets valg

Shot af jordskokkesuppe, anrettes med ristede skinke og persilleolie (varm) (portionsglas)

Mignonbøf af svinekød anrettet på romesco/hasselnøddebund(varm)

Petit kartofler med skræl, bagt i ovn med løg og urter(varm)

Coleslaw lavet på kålsymfoni og rødder

Køkkenets hjemmebagte brød, bagt på surdej


Alt anrettes på hvide porcelæns fade eller træplade, det varme i termokasse.
Pris pr person inkl. moms kr.195,- (minimum 10 personer)


Tilkøb til menuen:
Husets aioli 10 kr. pr. person.

Hjemmelavet brød/rug chips 10 kr. pr. person

Dessert:
1) Lækker chokolade brownie toppet med chokolademousse, pyntet med chokolade og frugt. Pr. pers. 25,-
2) Udvalg af danske oste med hjemmelavet chutney, frugt, brød og knækbrød. Pr. pers. kr.45,-
3) Skovbær dessert med marcipan crunch og frisk fromage på toppen. Portions glas) Pr. pers kr.30,-
4) Tvistet æblekage med råcreme, toppet med honningristede rug, korn og kerner. Pr. pers. 30,-

OBS: Særlige diæter til denne menu, beregnes en merpris på 20 %

Hent som PDF

Tapas sensommer 2020