Tapas

Tapas menu efterår/vinter 2019-20

(oktober-marts)

Fisk på bund af æblekompot og urter på toppen(portions glas)

Røget andebryst i salat med valnøddepesto og rå syltede solbær

Stegt kyllingebryst med skind, anrettet på salat bund, pyntet med hjemmelavet estragon mayo og syltede rødløg

Shots af cremet svampesuppe med ristede bøgehatte og urter(varm)(portions glas)

Planke med røget spegeskinke og tilbehør efter køkkenets valg

Kalvecuvette (varm)

Knuste søde- og kartofler toppet med urter (varm)

Salat af sæsonens lækkerier

Køkkenets hjemmebagte brød, bagt på surdej

Alt anrettes på hvide porcelæns fade eller træplade, det varme i termokasser.
Pris pr person inkl. moms kr.195,- (minimum 10 personer)

Tilkøb til menuen:

Husets aioli 10 kr. pr. person – hjemmelavet brød/rug chips 10 kr. pr. person

Hjemmelavet spicy falafel, her til dip. 15 kr. pr. person

Dessert:
1) Lækker chokolade brownie toppet med chokolademousse og rabarberkompot som tilbehør.
Pris pr. person 30,-

2) Udvalg af danske oste med hj.lavet chutney og knækbrød.
Pris pr. person kr. 45,-

3) Skovbær Rabarber dessert med marcipan crunch og friskfromage på toppen (portions glas)
Pris pr. person kr. 30,-

4) Caipirinha cheesecake toppet med frugt og chokolade.
Pris pr person 35,-

Hent som PDF

pdf-2127829_640