Tapas

Tapas menu forår/sommer 2020

(marts-juni)

Grøn vaffel med koldrøget laks, toppet med frisk flødeoste creme og china rose

Bruschetta med bresaola, estragon creme og løg kompot

Røget andebryst i grønsalat med æbler, valnøddepesto og rå syltede bær(små glas)

Kyllingesouffle med hjemmelavet bacon mayonnaise, anrettet på grøn salat og pyntet med syltede rødløg og ærtespire

Træplanke med røget spegeskinke, cremet pate, samt lækkert tilbehør efter køkkenets valg

”Juicy” svinefilet(marineret i citrus, urter og hvidløg)

Små krydrede kartofler i fad, med sweet potatos, soltørrede tomater og urter

Frisk grøn salat med urter, oste chips og saltmandler

Køkkenets hjemmebagte brød, bagt på surdej

Alt anrettes på hvide porcelæns fade eller træplade, det varme i termokasse.
Pris pr person inkl. moms kr.195,-(minimum 10 personer)

Tilkøb til menuen:
Husets aioli 10 kr. pr. person. Hjemmelavet brød/rug chips 10 kr. pr. person

Dessert:
1) Lækker chokolade brownie toppet med chokolademousse og cremefraiche som tilbehør. Pris pr. person 30,-
2) Udvalg af danske oste med hj.lavet chutney, frugt, brød og knækbrød. Pris pr. person kr.45,-
3) Rabarber dessert med marcipan crunch og friskfromage på toppen. Portions glas)Kr.30,- pr. person
4) ”Citronmåne”dessert(Bund af hjemmebagt citronmåne og frisk citroncreme, pyntet med fløde, krystalliseret hvid chokolade og bær). Portionsglas. Kr.30,- pr. person

OBS: Særlige diæter til denne menu, beregnes en merpris på 20 %

Hent som PDF

pdf-2127829_640