Studentermenu 2020
Buffet:
Grøn vaffel med koldrøget laks, toppet med frisk flødeoste creme og china rose(portion)
Pastasalat med kylling, bacon, peanuts, pesto, grønt, mm. Her til karrydressing
Spansk omelet med chorizo på spyd med tomat(portion)
Hjemmebagt mini burger med oksebøf, cheddar, salat, sød sennep og surt(portion)
Rosa stegt kalvecuvette krydret med frisk timian (varm)
Kold kartoffelsalat med romesco dressing, toppet med urter og grønt
Rustik tomatsalat med oliven og feta
Hjemmebagt surdejsbrød
Anrettes på hvide porcelæns fade, engangsservice eller træplade, det varme i termokasse.
Pris pr. person ved minimum 20 personer, kr. 165,-
Dessert:
Sommerkage fyldt med rabarber, toppet med flødebolleskum og jordbær
Pris pr person 25 kr.
Tilkøb: Pris pr. person kr. 10,- pr. del.
1) Tzatziki 2) Aioli 3) Mix af rug-/brød chips
Hapser til studenterkørsel
Grøn vaffel med koldrøget laks, toppet med frisk flødeoste creme og china rose(spyd)
Hjemmebagt mini burger med oksebøf, cheddar, salat, sød sennep og surt (spyd)
Sommerkage fyldt med rabarber, toppet med flødebolleskum og jordbær
Hapserne udgør ikke et måltid
Pris pr person inkl. Moms 55 kr. (minimum 15 personer)
OBS: Særlige diæter til denne menu, beregnes en merpris på 20 %