Nytårsmenu

Nytår 2019 Menu

Som noget nyt i år, skal I selv stå for at varme alt op til hovedretten. Der kommer en fin beskrivelse med, så I får det bedste resultat.

Starter:
Skovduebryst med kastanjecreme, stegte pærer og bøgehatte, samt syltede bær.
Sprød brød som tilbehør.(anrettes i glas)

Forret:
Dampet torsk anrettet på hjemmelavet spinat vaffel toppet med stenbiderrogn, jordskokkecreme, vagtelæg og pyntet med frisk grønt

Hovedret:
Medaljon af oksemørbrad (forstegt sous vide)
Bacon crunch med urter
Rødløg relish
Kraftig glace
Kartoffelgratin smagt til med rygeost
Nytårssalat a la Rikkes-Landkøkken
Køkkenets hjemmebagte surdejsbrød hertil husets aioli

Dessert:
Cookiekage med karamelliseret hvidchokolade og skovbærmousse
Pyntet med bær og chokolade (portionsglas)

Pris pr. person 325 kr. (minimum 4 personer)

Menuen leveres kold
Afhentes den 31/12 mellem kl. 14.00-15.30
Menuen laves i begrænset antal.
Senest bestilling er fredag den 27. december.

Vi kan desværre ikke tage højde for allergier af nogen art denne dag

Godt Nytår!

Hent som PDF

pdf-2127829_640