Julemenuer 2020

Julemenuer 2020

Jule tapas/kold anretning i syv-rums engangsemballage:

Fra den 13. november til og med den 22. december

(Er i produktion torsdag, fredag og lørdag i perioden)

 

Marineret sild med grønkåls/æblecreme, pyntet med syltede rødløg

Hjemmelavet blinis toppet med rejer i urte-hvidløgscreme

Bruschetta med jule pate og rødbede relish

Røget spegeskinke, tilbehør med et tvist af julens lækkerier

Andeconfit i salat med appelsin marineret perlebyg, bagte grønt, tranebær, grønkål og granatæble

Jule-kålpølse med æble-havtorn kompot som tilbehør

Svinemedaljon med karamelliseret rødkål

Rugbrød

Hjemmelavet brød, bagt på egen surdej, hertil smør

Anrettes i engangsemballage, pris pr. person inkl. moms kr.145,-

 

Tilkøb:

1)Dessert

Hjemmelavet ris a la mande med skovbærsovs og sukker ristede mandler på toppen. Pris pr. person kr.30,-(anrettet i engangsemballage)

2)Tapas dessert 3 slags:
Hjemmelavet ris a la mande med skovbærsovs og sukker ristede mandler på toppen. Dansk ost med hjemmelavet chutney, nødder i sirup og knækbrød.

Julekrydderkage toppet med smørcreme og pyntet med nødder og chokolade

Pr. pers.kr.45,-(anrettet i engangsemballage)

Hent som PDF

pdf-2127829_640

Jule buffet – minimum 6 personer

Fra den 13. november til og med den 22. december

(Er i produktion torsdag, fredag og lørdag i perioden)

 

Marineret sild med grønkåls/æblecreme, pyntet med syltede rødløg

Jule planke med røget spegeskinke, julepate samt lækkert tilbehør efter køkkenets valg Mini burger med ande confit, hjemmelavet rødkål og sveskepure
Varm selv: Jule-kålpølse med grønkålscreme, her til sennep
Rødkålssalat med bær og knas

Varm selv: Svinemedaljon i cremet champignons/baconsauce. Syltet surt som tilbehør
Rugbrød
Hjemmelavet brød, bagt på egen surdej, hertil smør

 

Alt anrettes på hvide porcelæns fade, træplanker eller engangsservice

Pris pr person inkl. moms kr.160,-(minimum 6 personer)

 

Tilkøb:

1)Dessert

Hjemmelavet ris a la mande med skovbærsovs og sukker ristede mandler på toppen. Pris pr. person kr.30,-

2)Tapas dessert 3 slags:
Hjemmelavet ris a la mande med skovbærsovs og sukker ristede mandler på toppen.

Dansk ost med hj.lavet chutney, nødder i sirup og knækbrød.

Julekrydderkage toppet med smørcreme og pyntet med nødder og chokolade Pr. pers.kr.45,-

Hent som PDF

pdf-2127829_640