Konfirmation 2021

Konfirmationsmenu

Forret: 3 valgmuligheder

1) Anrettes som buffet

Køkkenets lakse rillette lavet på røget og fersk laks, æbler, savojkål, dild,

mayonnaise, cremefraiche mm.

Anrettet på bund af salat og toppet med urter og citrus tangperler

Lufttørret skinke på salatbund med fyldt pasta, mozzarellakugler, grøn pesto, semi dried tomater, oliven mm.

Hjemmebagt brød, samt smør

2)”Anret selv” tapas tallerken

Husets lakse rillette lavet på røget og fersk laks, æbler, savojkål, dild mayonnaise, cremefraiche, grov kornet sennep, mm. Anrettes i små glas

Mini burger med oksekød, cheddar, burgerdressing og grønt

Lufttørret skinke, fyldt pasta med pesto, semi dried tomater, mozzarella og oliven

Salat til pynt på tallerken

Hjemmebagt brød, samt smør

3)Tarteletter med høns i asparges

Hjemmelavede høns i asparges, tarteletter, pyntet med agurk, tomat og persille(varm selv tarteletterne og fyld dem, inden servering)

Hovedrets buffet:

Kød:

Oksefilet krydret med frisk kværnet peber og flagesalt
Kalve cuvette krydret med frisk kværnet peber, flagesalt og frisk timian Svinekam med dobbelt svær(mini udgave af porchetta)
Svinemørbrad svøbt i bacon og fyldt med flødeost/tomat/urter
Crispy kylling, hertil hjemmelavet chili mayonnaise

Kartofler:
Flødekartofler
Krydret petit kartofler
Nye kogte kartofler vendt med citrus, smør og urter
Tvistet kold kartoffelsalat

Salat:

Frisk melonsalat(forskellige slags), anrettet på bund af grønne salater og pyntet med peanuts, bredbladet persille og mozzarellakugler. Frisk vinaigrette som tilbehør

Tomatsalat med grove bjælker feta, agurker, gule peberfrugter, rødløg og oliven

Pastasalat med pesto, peberfrugt, bacon, semi dried tomater, peanuts og pyntet med syltede rødløg og urter

Perlespeltsalat med årstidens grønt, urter og saltmandler

Salatbar med dressing og knas(salatbar er anrettet på fade og med minimum 8 slags) Skysauce lavet på hjemmelavet fond (eller bearnaisesovs færdig lavet)

Hjemmebagt surdejsbrød (skal I selv lune)

 

Medfølger til buffeten:
Skysauce lavet på hjemmelavet fond (eller bearnaisesovs fra K-salat)
Hjemmebagt surdejsbrød (skal I selv lune)

Pris for Konfirmationsmenu med forret og hovedretsbuffet:
Vælge en forret (forret nr.3 + 10 kr. i tillæg)
Vælge fra buffeten:2 slags kød, 2 slags kartofler og 2 slags salater (inkl. sauce og brød)

Anrettes på hvide porcelæns fade, engangsservice eller træplade, det varme i termokasser.

Pris pr. person ved minimum 25 personer, kr. 195,- Børn u/10 år kr. 140,-

Ønskes der en anden opsætning af menuen, laver jeg gerne et tilbud på det

Tilkøb:

Tilbehør merpris pr. person kr. 10,- pr. del.

Tzatziki
Aioli
Mix af rug-/brød chips

 

Dessert:

1)Cheesecake med kiksebund og toppet med passionsfrugt gele, pyntet med krystalliseret hvid chokolade og bær. Anrettet i portions glas. 35 kr. pr person

2)Hjemmelavet chokolade mousse pyntet med krystalliseret hvid chokolade og bær som pynt(anrettes i portionsglas). 30 kr. pr person

3)Hjemmelavet islagkage med chokolade/mandel marengsbund med vanilje is og toppet med karamel lavet på kondenseret mælk, pyntet med chokolade og bær(laves i springforme)

30 kr. pr person.

Natmad:
1) Frikadeller og kold kartoffelsalat(+ rugbrød og smør) pris pr. person kr.45,-

2) karrysuppe med kyllingestykker, ris og peberfrugt(+flutes og smør)pris pr. person kr.45,-

Hent som PDF

pdf-2127829_640