Konfirmation 2020

Konfirmationsmenu

Forret: 3 valgmuligheder

1) Anrettes i portionsglas
Skaldyrscocktail(rejer, krebsehaler, stenbiderrogn, asparges, mango, avocado, hjemmelavetdressing, salat, pyntet med ”pil selv reje” urter og citrus tangperler)
Hjemmebagt brød, samt smør

2) Anrettes som buffet
Fiskeanretning(rejer, krebs, laks, salatbund, asparges, urter) her til hjemmelavet dressing
Cremet kyllingesalat anrettet på bund af mikset salat, toppet med peberdrops og ristet kyllingeskind
Hjemmebagt brød, samt smør

3)”Anret selv” tapas tallerken (tillæg på 10 kr. pr person)
Spinatvaffel toppet med kold røget laks, flødeostdressing og china rose
Mini burger med oksekød, cheddar, burgerdressing, tomat og salat
Cremet kyllingesalat anrettet på bund af mikset salat, toppet med peberdrops og ristet kyllingeskind (anrettes i små glas)
Salat pynt til tallerken
Hjemmebagt brød, samt smør

Hovedrets buffet:

Kød:
Oksefilet krydret med frisk kværnet peber og flagesalt
Kalve cuvette krydret med frisk kværnet peber, flagesalt og frisk timian
Filet af gris, stegt med frisk rosmarin(svinekam filet)
Svinemørbrad svøbt i bacon og fyldt med flødeost/tomat/urter
Porchetta
Kalkun cuvette, tomat/provence marineret
Crispy kylling, hertil hjemmelavet rød dip

Kartofler:
Flødekartofler
Krydret petit kartofler
Nye kogte kartofler vendt med citrus, smør og urter
Tvistet kold kartoffelsalat

Salat:
Frisk melonsalat (forskellige slags), anrettet på bund af grønne salater og pyntet med peanuts, bredbladet persille og mozzarellakugler.

Frisk vinaigrette som tilbehør
Tomatsalat med grove bjælker feta, agurker, gule peberfrugter, rødløg og oliven
Perlebyg salat med årstidens grøntsager, kerner og knas
Coleslaw
Pastasalat med pesto, peberfrugt, bacon, semi dried tomater, peanuts og pyntet med syltede rødløg og urter
Broccolisalat i cremet dressing, toppet med bacon, syltede rødløg og salt mandler
Salatbar med dressing og knas (salatbar er anrettet på fade)
Medfølger til buffeten:
Skysauce lavet på hjemmelavet fond (eller bearnaisesovs fra K-salat)
Hjemmebagt surdejsbrød (skal I selv lune)
Pris for Konfirmationsmenu med forret og hovedretsbuffet:
Vælge en forret (forret nr.3 + 10 kr. i tillæg)
Vælge fra buffeten:2 slags kød, 2 slags kartofler og 2 slags salater (inkl. sauce og brød)
Anrettes på hvide porcelæns fade, engangsservice eller træplade, det varme i termokasse.
Pris pr. person ved minimum 20 personer, kr. 189,- Børn u/10 år kr. 139,- (forret nr.3 + 10 kr. i
tillæg)
Ønskes der en anden opsætning af menuen, laver jeg gerne et tilbud på det

Tilkøb:

Tilbehør merpris pr. person kr. 10,- pr. del.

Tzatziki
Aioli
Humus
Mix af rug-/brød chips

Dessert:
1) Oreo cheesecake med bailey chokoladecreme, pyntet med brændt mini marshmallows og bær.
Anrettet i portions glas. kr. 30,- pr. person
2)”Citronmåne”dessert (Bund af hjemmebagt citron måne og frisk citroncreme, pyntet med fløde, krystalliseret hvid chokolade og bær). Anrettes i portionsglas. Kr.30,- pr. person
3)Hjemmelavet chokolade brownie toppet med chokolademousse, hertil hjemmelavet vaniljeis i portionsglas og frisk frugt som tilbehør (klar til tallerken anretning) Kr. 35,- pr. person

Natmad:
1) Frikadeller og kold kartoffelsalat(+ rugbrød og smør) pris pr. person kr.45,-
2) karrysuppe med kyllingestykker, ris og peberfrugt(+flutes og smør)pris pr. person kr.45,-

Hent som PDF

pdf-2127829_640