Forslag til menu

Tapas menu med kolde og varme retter

Lakse rillette på bund af salat toppet med rugbrøds chips

Grillet wraps med kylling, bacon, salat og karrycreme mm.

Westfalen skinke (al a parma) med tilbehør efter køkkenets valg

Rosa stegt andebryst, med mixet salat, mango, peberfrugt, valnødder vendt i tabasco, hertil portvins dressing

Saltimbocca (mørt svinekød) med salvie, westfalen skinke og marsala sauce

Saltbagte kartofler

Forårssalat med frisk vinaigrette

Aioli

Hjemmelavet stenovns brød, bagt på egen surdej

Alt anrettes på hvide porcelæns fade eller træplade, det varme i termokasse

Samlet pris pr. person incl. moms kr. 170,-

Tapas forret, hovedrets buffet og dessert

Tapas forret:

Spinatroulade med røget laks på bund af salat, pyntet med grønt, hertil cremefraiche dressing

Bruschetta med fyld efter køkkenets valg

Kyllinge souffle med syltede rødløg og hjemmelavet aioli med urter

Hjemmelavet sten ovns brød, bagt på egen surdej hertil smør

Hovedrets buffet:

Oksefilet

Saltimbocca (af mørt svinekød) med salvie, westfalen skinke og marsala sauce

Saltbagte kartofler

Flødebagte jordskokker og petit kartofler

Salat med årstidens grønt, quinoa og frisk vinaigrette

Tomat salat med grove bjælker feta og oliven

Hjemmelavet stenovns brød, bagt på egen surdej hertil aioli

Dessert:

Makronbund med jordbær skum, pyntet med bær og chokolade

Alt anrettes på hvide porcelæns fade eller træplade, det varme i termokasse.

Samlet pris pr. person incl. moms kr. 245,-