Studentergilde menu

Studentergilde – menu 2021

Buffet:

Quiche med røget laks, spinat, citrus, hytteost toppet med friske urter (kold portionsanretning)

Flankesteak i salat med pasta vendt i pesto, grillede peberfrugter, rødløg og rustik feta

Hjemmebagt mini burger med stegt kylling, bacon, estragon mayo, syltede rødløg og salat

Svinekam u/svær, marineret i worcestershire, rødvin, hvidløg og persille (varm)

Køkkenets tvistede kartoffelsalat (lavet på cremet dressing)

Sommersalat med forskellige lækkerier, melon, jordbær mm. og toppes med saltmandler

Hjemmebagt surdejsbrød hertil smør

Anrettes på hvide porcelænsfade, engangsservice eller træplade, det varme i termokasse.

Pris pr. person ved minimum 15 personer, kr. 169,-

 

Dessert: Cheesecake brownie med hindbær. Pris pr person 25 kr.

Tilkøb: Pris pr. person kr. 10,- pr. del.

1)Aioli
2) Mix af rug-/brød chips

Tilkøb: ekstra pr. stk.15 kr.

1)Quiche med røget laks, spinat, citrus, hytteost toppet med friske urter(kold portionsanretning) 2)Hjemmebagt mini burger med stegt kylling, bacon, estragon mayo, syltede rødløg og salat

OBS: Særlige diæter til denne menu, beregnes en merpris på 20 %

 


Hapser til studenterkørsel:

Quiche med røget laks, spinat, citrus, hytteost toppet med friske urter

Hjemmebagt mini burger med stegt kylling, bacon, estragon mayo, syltede rødløg og salat

Spyd med lufttørret skinke, mozzarella, oliven, fyldt pasta med pesto og tomat

Cheesecake brownie med hindbær (lille stykke)

Anrettes i portions engangsemballage

 

Vigtigt: Hapserne udgør ikke et måltid

Pris pr person inkl. Moms 65 kr. (minimum 15 personer)