Buffet

Buffet efterår/vinter 2020/2021

(oktober og marts)

Buffet med kolde og varme anretninger:

Tranebær/æble salsa toppet med røget torsk, flødeostecreme og urter (små portions glas) Bruschetta med stout salami, gurkemeje mayo, syltede bøgehatte

Fersk og røget kylling på salat bund og anrettet med hjemmelavet pickles af svampe og ristede nødder, samt pyntet med grønt

Svinekam u/svær(marineret i worcestershire, rødvin, hvidløg mm.) Kalvecuvette krydret med frisk kværnet peber og flagesalt
Fløde gratineret kartofler, sweet potatoes, selleri og løg
Krydret petit kartofler

Salat af årstidens grønt, perlebyg og tørrede frugter

Hjemmebagt brød, bagt på egen surdej


Alt anrettes på hvide porcelæns fade eller træplade, det varme i termokasse.
Samlet pris pr person ved minimum 10 personer inkl. moms kr. 195,- (minimum 10 personer)


Tilkøb til menuen:
Husets aioli 10 kr. pr. person.

Hjemmelavet brød/rug chips 10 kr. pr. person

Dessert:
1) Lækker chokolade brownie toppet med chokolademousse, pyntet med chokolade og frugt. Pr. pers. 25,-
2) Udvalg af danske oste med hjemmelavet chutney, frugt, brød og knækbrød. Pr. pers. 45,-
3) Skovbær dessert med marcipan crunch og frisk fromage på toppen. (Portions glas). Pr. pers. 30,-
4) Tvistet æblekage med råcreme, toppet med honningristede rug, korn og kerner. Pr. pers. 30,-


OBS: Særlige diæter til denne menu, beregnes en merpris på 20 %


Hent som PDF

Efterrvintertapasmenu20182019nyeste