Buffet

Buffet forår 2020

(Marts-Juni)

Buffet med kolde og varme anretninger:
Lakse rillette (røget/fersk laks)på bund af salat toppet med china rose og citrus tangperler(små glas)
Bruchetta med bresaola, estragon creme og løg kompot
Pasta vendt i rosmarinolie, anrettet på salat bund med mini mozzarellakugler, semi dried tomater, oliven, rødløg, toppet med lufttørret skinke
”Juicy” svinefilet(marineret i citrus, urter og hvidløg)
Kalvecuvette krydret med frisk kværnet peber og flagesalt
Flødekartofler
Krydret petit kartofler
Salat af årstidens grønt, frugt og bær
Hjemmebagt brød, bagt på egen surdej
Alt anrettes på hvide porcelæns fade eller træplade, det varme i termokasse.
Pris pr person inkl. moms kr.195,- (minimum 10 personer)

Tilkøb til menuen:
Husets aioli 10 kr. pr. person. Hjemmelavet brød/rug chips 10 kr. pr. person

Dessert:
1) Lækker chokolade brownie toppet med chokolademousse og cremefraiche som tilbehør. Pris pr. person 30,-
2) Udvalg af danske oste med hj.lavet chutney, frugt, brød og knækbrød. Pris pr. person kr.45,-
3) Rabarber dessert med marcipan crunch og friskfromage på toppen. (Portions glas)Kr.30,- pr. person
4) ”Citronmåne”dessert(Bund af hjemmebagt citronmåne og frisk citroncreme, pyntet med fløde, krystalliseret hvid chokolade og bær). Portionsglas. Kr.30,- pr. person

OBS: Særlige diæter til denne menu, beregnes en merpris på 20 %

Hent som PDF

pdf-2127829_640

”Den bette Buffet” forår 2020

(Marts – Juni)

Buffet:
Lakse rillette (røget/fersk laks)på bund af salat toppet med china rose og citrus tangperler(små glas)
Pasta vendt i rosmarinolie, anrettet på salat bund med mini mozzarellakugler, semi dried tomater, oliven, rødløg, toppet med lufttørret skinke
Kalvecuvette krydret med frisk kværnet peber og flagesalt
Flødekartofler
Salat af årstidens grønt, frugt og bær
Hjemmebagt brød, bagt på egen surdej
Alt anrettes på hvide porcelæns fade eller træplade, det varme i termokasse.
Samlet pris pr person ved minimum 10 personer inkl. moms kr. 155,-

Tilkøb til menuen:
Husets aioli 10 kr. pr. person. Hjemmelavet brød/rug chips 10 kr. pr. person

Dessert:
1) Lækker chokolade brownie toppet med chokolademousse og cremefraiche som tilbehør. Pris pr. person 30,-
2) Udvalg af danske oste med hj.lavet chutney, frugt, brød og knækbrød. Pris pr. person kr.45,-
3) Rabarber dessert med marcipan crunch og friskfromage på toppen. (Portions glas)Kr.30,- pr. person
4) ”Citronmåne”dessert(Bund af hjemmebagt citronmåne og frisk citroncreme, pyntet med fløde, krystalliseret hvid chokolade og bær). Portionsglas. Kr.30,- pr. person

OBS: Særlige diæter til denne menu, beregnes en merpris på 20 %

Hent som PDF

pdf-2127829_640