Buffet

Buffet efterår/vinter 2019-20

(Oktober til marts)

Buffet med kolde og varme anretninger:

Fisk på bund af æblekompot og urter på toppen(portions glas)

Asiatisk salat med nudler, tang, kål, edamamebønner, ingefærmarinade toppet med krydret flankesteak

Bruschetta med spegeskinke, brie og løgchutney

Vildt ragout i rødvin, rodfrugter og svampe

Svinefilet svøbt i bacon og stegt med dijon og frisk rosmarin(varm)

Krydret petit kartofler

Salat ”a la waldorff” med æbler, kål, blegselleri, vindruer, valnødder, fløde mm.

Hjemmebagt brød, bagt på egen surdej.

Alt anrettes på hvide porcelæns fade eller træplade, det varme i termokasse.
Pris pr person inkl. moms kr. 195,- (minimum 10 personer)

Tilkøb til menuen:

Husets aioli
Pris pr. person 10,-

Hjemmelavet brød/rug chips
Pris pr. person 10,-

Hjemmelavet spicy falafel, her til dip
Pris pr. person 15,-

Dessert:
1) Lækker chokolade brownie toppet med chokolademousse og skovbær kompot som tilbehør.
Pris pr. person 30,-

2) udvalg af danske oste med hj.lavet chutney og knækbrød.
Pris pr. person kr.45

3) Frisk fromage med hjemmelavet makroner og brombær.
Pris pr. person kr. 30,-

4) Caipirinha cheesecake toppet med frugt og chokolade.
Pris pr person 35,-

Hent som PDF

pdf-2127829_640