Buffet

”Den bette Buffet”sensommer 2020

 (august-september)

Buffet:

Lakse rillette (røget/fersk laks)på bund af salat toppet med china rose og citrus tangperler(små glas)
Pasta vendt i pesto, anrettet på salat bund med mini mozzarellakugler, semi dried tomater, oliven, rødløg, toppet med lufttørret skinke. Dressing som tilbehør

Kalvecuvette krydret med frisk kværnet peber og flagesalt

Flødekartofler

Salat af årstidens grønt, frugt og bær

Hjemmebagt brød, bagt på egen surdej


Alt anrettes på hvide porcelæns fade eller træplade, det varme i termokasse.

Samlet pris pr person ved minimum 10 personer inkl. moms kr.155,-


Tilkøb til menuen:
Husets aioli 10 kr. pr. person.

Hjemmelavet brød/rug chips 10 kr. pr. person

Dessert:
1) Lækker chokolade brownie toppet med chokolademousse og cremefraiche som tilbehør. Pris pr. person 30,-
2) Udvalg af danske oste med hj.lavet chutney, frugt, brød og knækbrød. Pris pr. person kr.45,-
3) Skovbærdessert med marcipan crunch og friskfromage på toppen. (Portions glas)Kr.30,- pr. person
4) Tvistet æblekage med råcreme, toppet med honningristede rug, korn og kerner. Pr. pers.Kr.30,-


OBS: Særlige diæter til denne menu, beregnes en merpris på 20 %


Hent som PDF

Den bette sensommer buffet 2020

Buffet sensommer 2020

(august og september)

Buffet med kolde og varme anretninger:
Lakse rillette (røget/fersk laks)på bund af salat toppet med china rose og citrus tangperler(små glas)

Bruchetta med bresaola, estragon creme og løg kompot

Pasta vendt i rosmarinolie, anrettet på salat bund med mini mozzarellakugler, semi dried tomater, oliven, rødløg, toppet med lufttørret skinke. Dressing som tilbehør

Svinekam u/svær(marineret i worcestershire, rødvin, hvidløg mm.)

Kalvecuvette krydret med frisk kværnet peber og flagesalt

Flødekartofler

Salat af årstidens grønt, frugt og bær, samt frisk vinaigrette som tilbehør

Hjemmebagt brød, bagt på egen surdej


Alt anrettes på hvide porcelæns fade eller træplade, det varme i termokasse.
Samlet pris pr person ved minimum 10 personer inkl. moms kr. 195,- (minimum 10 personer)


Tilkøb til menuen:
Husets aioli 10 kr. pr. person.

Hjemmelavet brød/rug chips 10 kr. pr. person

Dessert:
1) Lækker chokolade brownie toppet med chokolademousse og cremefraiche som tilbehør. Pris pr. person 30,-
2) Udvalg af danske oste med hj.lavet chutney, frugt, brød og knækbrød. Pris pr. person kr.45,-
3) Skovbær dessert med marcipan crunch og frisk fromage på toppen. (Portions glas)kr.30,-
4) Tvistet æblekage med råcreme, toppet med honningristede rug, korn og kerner. Pr. pers.Kr.30,-


OBS: Særlige diæter til denne menu, beregnes en merpris på 20 %


Hent som PDF

Buffet sensommer 2020