Buffet

Buffet 2021

(august og september)

Buffet med kolde og varme anretninger:

Varmrøget laks i salat med citrus marineret perlespelt, radiser, agurker, peberfrugt mm.

Kyllingepluk anrettet på grøn salat og toppet med revet parmesan, bacon drys, ærteskud, syltede rødløg, samt hjemmelavet estragon dressing

Rosa stegt kalve cuvette krydret med frisk kværnet peber, salt og timian(varm)

Svinemignon svøbt med bacon anrettet i fad med hjemmelavet favorit sauce (varm)

Krydret petit kartofler(varm)

Køkkenets tvistede kartoffelsalat

Årstidens salat med forskellige lækkerier

Hjemmebagt surdejsbrød, her til smør


Alt anrettes på hvide porcelæns fade, engangsservice eller træplade, det varme i termokasse.

Samlet pris pr. person ved minimum 10 personer:

190 kr. pr. person

110 kr. pr. barn under 10 år


Tilkøb til menuen:
Husets aioli 10 kr. pr. person.

Hjemmelavet brød/rug chips 10 kr. pr. person


Dessert:
Lækker chokoladebrownie toppet med chokolademousse, pyntet med chokolade og frugt.
Pr. pers 25,-.

Cheesecake med kiksebund og toppet med passionsfrugt gele, pyntet med krystalliseret hvid
chokolade og bær. Anrettet i portions glas.
Pr. person 35,-

Skovbær dessert med marcipan crunch og frisk fromage på toppen, pyntet med fløde, bær og
chokolade. Anrettet i portions glas.
Pr person 30,-


OBS: Særlige diæter til denne menu, beregnes en merpris på 20 %


Hent som PDF

Efterrvintertapasmenu20182019nyeste