Juletapas

Jule tapas med kolde og varme anretninger

Marineret sild med grønkåls/æblecreme, pyntet med syltede rødløg (portions anrettet)
Kold røget laks i grønkålssalat med bagte glaseret rødbeder, ristede kerner, samt drys af frisk peberrod
Jule planke fyldt med lækkerier (røget spegeskinke, ande pate´, samt tilbehør efter køkkenets valg)
Andeconfit i salat med tranebær, æbler, valnødder, granatæble. Grovkornet senneps dressing som tilbehør
Rughapser med røget svinemørbrad, valnøddepesto og råsyltede solbær
Grønlangkålsgratin (varm)
Svinekam med svær krydret med fermenteret peber og fyldt med abrikoser og mandler(varm)
Brunede kartofler(varm)
Salat af julens lækkerier
Rugbrød
Hjemmelavet brød, bagt på egen surdej, hertil smør

Anrettes på hvide porcelæns fade eller træplanke, det varme i termokasse
Samlet pris pr. person v. min. 10 personer inkl. moms kr.170,-

Forslag til dessert:
1) Hjemmelavet ris a la mande med kirsebærsovs og sukker ristede mandler på toppen.
Pris pr. person kr.30,-

2) Tapas dessert: Hjemmelavet ris a la mande med kirsebærsovs og sukker ristede mandler på toppen – cremet brie med calvados marineret frugt og nødder, samt hjemmelavet knækbrød – medjoul dadler fyldt med marcipan, pyntet med pistacie
Pris pr. person kr.40,-

3) Julekrydderkage toppet med smørcreme og pyntet med nødder og chokolade
Pris pr. person 25,-

OBS: Særlige diæter til denne menu, beregnes en merpris på 20 %

Hent som PDF

pdf-2127829_640