Julebuffet

Julebuffet 2019

Buffet med kolde og varme anretninger:

Marineret sild med grønkåls/æblecreme, pyntet med syltede rødløg
Andeconfit i salat med tranebær, æbler, valnødder, granatæble. Her til grovkornet senneps dressing
Krydret medister (varm)med nordisk juleslaw og sennep
Svinekam med svær krydret med fermenteret peber og fyldt med abrikoser og mandler(varm)
Grønkålsgratin (varm)
Brunede kartofler(varm)
Salat af julens lækkerier
Rugbrød
Hjemmelavet brød, bagt på egen surdej, hertil smør

Alt anrettes på hvide porcelæns fade eller træplanke, det varme i termokasse
Samlet pris pr. person v. min. 10 personer inkl. moms kr.165,-

Forslag til dessert:
1) Hjemmelavet ris a la mande med kirsebærsovs og sukker ristede mandler på toppen.
Pris pr. person kr.30,-

2) Tapas dessert: Hjemmelavet ris a la mande med kirsebærsovs og sukker ristede mandler på toppen – cremet brie med calvados marineret frugt og nødder, samt hjemmelavet knækbrød – medjoul dadler fyldt med marcipan og pyntet med pistacie
Pris pr. person 40,-

3) Julekrydderkage toppet med smørcreme og pyntet med nødder og chokolade
Pris pr. person 25,-

OBS: Særlige diæter til denne menu, beregnes en merpris på 20 %

Hent som PDF

pdf-2127829_640